BURDUR / BUCAK - Kuşbaba Ortaokulu

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Okul Sporları Bocce Müsabakaları kapsamında düzenlenen yarışmaya katılan okulumuz öğrencileri Yıldız Erkekler kategorisinde il birincisi olarak kupa ve madalyalarını aldılar.

Şampiyon olan öğrencilerimizi tebrik eder, Beden Eğitimi öğretmenimize emekleri için teşekkür ederiz.

Nis

Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi Proje Topluluğu ve okul öğrencilerimiz ile birlikte okul bahçesinde fidan dikme ve eğitsel oyun etkinliği düzenledi.

Şbt

Ülkemizde 6 Şubat 2023 tarihinde merkez üssü Kahramanmaraş olan 7,7 büyüklüğündeki depremde hayatını kaybeden vatandaşlarımızı anmak ve deprem gerçeğine dikkat çekmek, deprem farkındalığı ve eğitim ilişkisinin önemine vurgu yapmak amacıyla 6 Şubat 2024 tarihinde saat 11.00'de Afet Farkındalık Eğitimi ve saat 12.00'de eş zamanlı olarak Çök, Kapan, Tutun hareketlerinin yapılması ile birlikte bina tahliye tatbikatı gerçekleştirildi. Bina tahliyesinden sonra 6 Şubat depreminde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için 1 dakikalık saygı duruşu gerçekleştirildi.

May

Okulumuz öğrencileriyle Başgöz Yaylasında Mehmet Akif Üniversitesi Proje Topluluğunun katılımı ile Uçurtma Şenliği düzenlenmiştir.

Mrt

Okul Sporları Halk Oyunlarında ikincilik madalyası kazandık. Emeği geçen tüm öğretmen ve öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Haz

Okulumuz 7/A sınıfının katılım sağladığı Sofradan Bahçeye adlı E-twinning Projesi tamamlandı. Proje temelli öğrenme metodu ile gönüllü katılan öğrenciler evlerinde çimlendirdikleri çekirdekleri, okulda kendileri toprakla buluşturdular.